Størrelse: Pakken skal angive hjelmens aldersgruppe og hovedomkreds. Leveres med et intuitivt, enhånds headmaster tilpasningssystem, der giver dig mulighed for at justere ikke kun højden, men også hjelmens omkreds i henhold til dit hovedstørrelse. En downhill rytter ved, at de har brug for en hjelm, fordi sandsynligheden for at styrte ned er høj. En vej rytter kan aldrig gå ned, men stadig ved, at det er værd at bære en alligevel, så de betaler omkring en fjerdedel af prisen. Hvor meget skal du betale? Det sværeste ved at købe en cykel hjelm er forståelse, som er den sikreste, og som regel, at kende de standarder, synes ikke at hjælpe for meget.

Hvis en hjelm ikke har dette, cykelairbag er det ikke lovligt anses for en cykelhjelm. Hvornår skal man skifte cykelhjelm? Det nemmeste sted at købe cykelhjelme er naturligvis online. Hvor kan man shoppe for cykelhjelme? Snell Foundation tester hjelme strengere end andre standardiseringsforeninger. Her er hvorfor. Standarder er sat til at vise minimumskvalifikationer. Her er de ting, hvor meget du er villig til at bruge på en hjelm bør afgøres af, hvor meget hoved beskyttelse betyder noget for dig. Hvis hjelmen kommer med forskellige puder, kan du prøve forskellige, indtil du finder den mest komfortable og sikre opsætning. Hvis du bruger op til $ 40, kan du forvente at få nogen stil spejl, de større, der har poleret rustfrit stål linser.

Derudover kan du få et lys foran på din cykel. Så for eksempel, hvis du har en mountainbike hjelm lys med 1000 lumen, cykelhjelm baglygte bør producere 100 lumen eller endnu mindre. Når det hele er justeret korrekt, bør der være næsten ingen bevægelse af hjelmen på hovedet, mens ryster hovedet rundt. Indre skade, men ikke meget, kan være den fysiske smerte og ubehag man kan føle, mens eller efter cykling, simpelthen på grund af overforbrug. Så vi er nødt til at være meget forsigtige, mens finde rigtige advokatfirma. Da producenterne tilbyder dimensionering diagrammer, behøver du ikke at bekymre dig for meget om pasform. Baby Nøddeagtig kommer i en størrelse, der siges at passe hoveder mellem 47 og 50cm, men med sin elastiske pasform system, ekstra pad sæt, og justerbar rem, er der nogle vrikke plads til at finjustere pasform. Der er også generøs dækning omkring templerne, og hjelmens koøjer beskytter rytternes ører uden at blokere hørelsen og en del af kæben.

Fortæller dig den prisklasse af hjelme er ikke meget hjælpsomme, og godt, det er fordi området er så stort! Der er selvfølgelig andre steder, hvor du også kan købe, såsom cykelbutikker. Når det er komprimeret, kan skummet ikke længere fungere som det er meningen, og hjelmen skal smides væk. Når det er sagt, enhver hjelm, der har bestået standarder test er egnet til salg i Amerika og anses som sikker. Her finder du avancerede småbørn, tidskørsel, og regelmæssige voksne standarder for hjelme. Det hedder Plugged In – og du kan abonnere på det lige her.

En low-end hjelm kan koste $ 20 mens en fuld ud downhill hjelm kan koste op mod $ 500. Hvis hjelmen er vrikkende stadig, har du sandsynligvis brug for en mindre størrelse. Når den grundlæggende størrelse er blevet bestemt, er det tid til at ringe hjelmen ind. Velkommen! Vi er en hjelm advocacy program grundlagt i 1989. Vi er en lille, aktiv, non-profit forbruger-finansieret program, der giver cykelhjelm information. Ja, der er hjelme derude, der er designet, så de ikke er permanent beskadiget efter et sammenstød. Der kan være et stort antal årsager til medvirkende uagtsomhed. Men med så mange muligheder derude, hvordan kan du vide, hvordan man vælger den rigtige luftfartsselskab for dig? Starter ud langsomt, men sikkert vil give din krop en chance for at vænne sig til at være mere aktiv og reducere truslen om skade eller over anstrengelse. En af mændene blev slynget ud på vejen, og hurtigt kom til hans fødder for at undgå at blive ramt af en modkørende bil.