Mange mennesker tror, at handler om glamour og leve det gode liv. Måske du får nogle fancy limousine og et væld af andre frynsegoder og Thats alle der er til det. Desværre, det virkelige arbejde for at blive en skuespiller er ikke glamourøse. Der er faktisk arbejde involveret. Her er en typisk dag på settet af en større film.

Du er oppe på omkring 5:30 om morgenen. Hvorfor? Fordi højst sandsynligt du har en opfordring tid med 7 AM og skyde er i Pasadena. Du er på din egen så langt som at komme der så du brusebad og barbere tidligt og hop i din egen bil og køre til at skyde. Trafik i LA er forfærdeligt, så du bedre få en tidlig start. Når du ankommer og parkere din egen bil, blander en teamster du at film sæt. I sæt du tjekke ind med den anden direktør og derefter komme i linje på mad lastbilen for en hurtig morgenmad. Ingen fancy måltider.

Før du endda få en chance for at afslutte din bagel, en pige fra garderobe kommer til dig og siger de har brug at måle dig for en ny jakke, som de tog for din scene. Når du få monteret sender de derefter dig til makeup. Efter cirka en time at have dit ansigt tortureret er du ude af makeup trailer med toiletpapir holdt sig til din krave for at holde makeup fra dit tøj. Det er nu tid til at hovedet til sættet.

Direktøren og hele besætningen, belysning, kameraer, osv., er allerede alle der opsætning af scenen. På dette tidspunkt vil direktør have en kort snak med dig for at informere dig om ændringen i dine linjer, som du brugte halve nat og studerer og huske. På dette tidspunkt du vil øve linjer den nye et par gange på apparatet. Så de er færdig med oprettelse af lys og hvad der ellers er nødvendigt for scenen. Dette giver dig nogle ekstra tid til at huske dine nye linjer. Så går du til din trailer til at gøre dette. Ja, du faktisk får din egen trailer. Det er også på størrelse med et walk in closet.

Efter ca 20 minutter eller deromkring, produktionsassistent banker på døren trailer og ringer til dig tilbage til sættet. På dette tidspunkt de fjerne tissue-papir fra din krave og du gå til dit varemærke på apparatet for at begynde scenen.

Scenen begynder. Din co-star nærmer dig og begynder at sige hendes linjer. Du så sige jeres og pludselig du høre direktøren siger “cut!” Du spekulerer på, hvad du gjorde forkert. Faktisk, intet. Et af lysene på sæt gik ud. Gaffer løber over, erstatter pæren, og derefter du starter igen fra begyndelsen. De gør et par mere tager af den samme scene fra forskellige vinkler. I den sidste skæring vil de beslutte hvilken en til at bruge.

Du vil få omkring 2 skud gjort før det er tid til at ændre sæt til den næste scene. Der er ingen bifald eller fanfare. Du kan få et “nice job” fra direktøren, men Thats om det. Du så bare sidde og vente på den næste scene.

Det er sandheden om skuespil. Kun omkring 10% af tiden er du faktisk handler. De øvrige 90% du tilbringe venter sæt ændringer og andre ting. Så medmindre du har en stor rolle, der kræver masser af forberedelse, du bedre bringe et sæt spillekort med dig eller du gonna være kede ud af din hud.

På omkring middag bryde du til frokost. En time senere du kommer tilbage, måske gør en anden scene og derefter få din ark for morgendagens skyde. Du er færdig til den dag og gå hjem.

Ikke meget glamourøst er det? Nej, men når filmen er frigivet og du får at se, hvad de har gjort med hvad syntes ligesom temmelig kedelig ting, det bare undrer dig. Og vel vidende, at mennesker over hele verden vil være at se dig, nå, det er hvad handler om.