Legetøjsbrandmandskostumer er gode til småbørn, der elsker at klæde sig ud. Dette outfit tilskynder til fantasi. Den har en rød jakke med gule reflekterende striber, lommer og en rød jakke. Brandmandskostumet indeholder en brandslukker. Brandmandstøjet kommer i et 4-delt fancy kjolekostume. Den leveres med en vest, bukser og en rød brandmandshjelm. En slange eller spand kan føjes til hovedstykket for at få det til at føles mere ægte for dit lille barn.

First Fireman Costume har en rød jumpsuit, reflekterende tape og skulderlapper. Dette kostume indeholder en rød jumpsuit med reflekterende tape og skulderlapper. Disse kostumer kan bæres til fester og ved særlige lejligheder. Det er det perfekte Halloween kostume! Et kostume til dit lille barn, som du kan bære på Halloween aften, er tilgængeligt hos din lokale festforhandler. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige brandmandskostume til småbørn.

Et lille brandmandskostume skal have en marineblå bomuldsskjorte med røde seler og khaki-lastbukser flere tips her. Der er størrelser til rådighed for unge, småbørn og spædbørn. Den er lavet af 100% bomuld og har ribbet linning og professionelt presset varmeoverførselsvinyl. Et toddler Fireman kostume til børn skal være behageligt og passe som en rigtig brandmand. Dette er en fantastisk måde at give dit barn mulighed for at bære et brandmandskostume, men ikke sætte sig selv i fare.

Du kan også bestille et småbørns brandmandskostume online. Online kan du vælge mellem en række størrelser, der passer til dit barn. Du kan dog også bestille skræddersyede kostumer. Husk, at ovenstående størrelsesguide kun er en guide. Få de nøjagtige målinger fra en professionel. Rubie’s Opus Collection tilbyder også brandmandsdragter. Aeromax Personalized Jr. brandmandsdragt giver dig et mere autentisk udseende.

Du kan få et sæt, der indeholder et par bukser, en tunika og en hjelm til dit lille barn. Dette outfit er perfekt til Halloween og legetid. Fleecejakken med hætte (ekstraudstyr) fås også. Der er mange Halloween kostumer til brandmænd i alle aldre. Dette outfit ser godt ud på fotos. Mens der er mange valg online, kan nogle skuffe, når de er leveret. Du bør læse anmeldelser fra tidligere kunder, før du køber et brandmandskostume.