Selv om du har gjort det hele før, at bringe en baby hjem fra hospitalet tager en masse forberedelse. Den sidste ting du ønsker at gøre i de første par dage efter baby ankommer er løbe rundt for at afhente nogen lidt kræver at du har glemt. Få alt købt, lånt eller fundet og gemt væk før den magiske dag kan give dig en følelse af realisering – og sæt dit sind på lethed, som du har fået alt, hvad du har brug for.

Hvis du køber på et budget, der er nogle store billige kilder til alle barnets behov – og i betragtning af hvor hurtigt vil din nyfødte engel vokser disse babyudstyrsgenstande elementer, du ønsker at drage fordel af hver cost-cutter, som du kan.

Køb den anden butikker

Ligesom voksne tøj goof baby tøj producenter undertiden bare lidt. I de fleste tilfælde, ubesvarede søm eller ikke-helt-perfekte sømmen ikke noget, der vil påvirke slid. Du kan spare så meget som 70% off stormagasin priser hvis du afhente baby udstyr elementer på din lokale job masser eller rabat stormagasin.

Køb en størrelse fremad i sveller og footsies

De fleste babyer knap tilbringe en måned i 0-3 måned størrelser. Reservere den mindste størrelse til speciel lejlighed tøj – som at komme hjem fra hospitalet, og springe lige til 3-6 måned størrelse for enhver monteret tøj. Af samme grund, holde sig til comfy, elastisk bomuld og terry Strik for ét stykke footie jammies. De passer meget længere.

Lå i en god bestand af Swee’pea kjoler.

Snor nederst Natkjoler er bare om den mest bekvemme enkelt element for barnet i hjemmet. Når baby har brug for at ændre, bare trække op, ændre og trække sig tilbage.

En pakke med birdseye bleer gøre de bedste bøvser klude

Selv hvis du beslutter at bruge engangsbleer, købe en pakke med bomuld birdseye bleer. De kan ikke slå som bøvser klude til at lægge over din skulder eller skødet når du pat-pat-klappede barnet til at opdrage eventuelle luftbobler i maven.

Shop yard salg

Nyfødte udstyr varer bruges næsten altid forsigtigt. De fleste babyer bare ikke i dem længe nok til at gøre en masse skade. Et stop på din lokale Salvation Army thrift store kan købe dig en hel udstyr værd af krybbe ark, modtager tæpper, baby-onesies og baby tees for mindre end $5.

Hvidvaske alt før barnet er født.

Brug en mild vaskeri sæbe gerne Dreft eller elfenben Snow til at vaske væk eventuelle rester af farvestoffer, kemikalier eller stivelse. Babyer har notorisk sarte hud. Hvis du vil føle dig bedre at give nogen brugte varer en god blegning, Sørg for at du sætter det gennem en anden klart skylle til at vaske væk enhver dvælende spor af blegemiddel.

Kvalitet tæller på måder, du ikke forventer. Køber navn mærker, at funktionen færdige sømme – fransk eller lukkede sømme er endnu bedre. Det er ikke, at din nyfødte cherub vil sætte en masse slid på disse sømme – flade, lukkede sømme vil være langt venligere til babys sarte hud.

Køb klogt, og du får alt hvad du behøver for barnets hjemkomst med en minimal investering af kontanter.